Algemeen
Opleiding
Interactief
Duikteam
Overige

Duikteam Safe DivingTerug

Je hebt je duikbrevet gehaald en wilt gaan duiken. Tja, met wie en waar? Welnu, om daar een invulling aan te geven hebben wij het Safe Diving duikteam in het leven geroepen. Safe Diving organiseert regelmatig allerlei duikactiviteiten waar jij als gebreveteerd duiker aan mee kunt doen, ongeacht je brevet of opleidingsorganisatie. Iedereen is welkom!

Het duikteam is een non-commerciŽle activiteit van Safe Diving. Veel duikplezier op basis van een kostendekking is de basis. Om deel te nemen aan activiteiten van het duikteam registreer je jezelf als gebruiker van deze site. Vervolgens vul je zo goed mogelijk alle gegevens in onder gebruikerspagina's in het hoofdmenu. Je kunt je daar terplekke upgraden naar duikteam lid. Hiermee machtig je Safe Diving om de jaarlijkse bijdrage aan ons duikteam van Ä 12 per jaar af te schrijven van je bankrekening. Je krijgt daarvoor toegang tot alle activiteiten die we organiseren en tevens twee tot drie maal de DIVE! toegestuurd. Dit is de nieuwsbrief van het duikteam. Hierin lees je alle verslagen van de duikactiviteiten die we meegemaakt hebben. Daarnaast vind je een overzicht van alle nieuwe duiken die op de planning staan en nieuws over opleidingen en duikreizen.

Aan de hand van de activiteitenkalender die je terugvindt in de DIVE! en op deze site, kun je je inschrijven voor deelname aan een bepaalde activiteit. Je ziet daar tevens waar en hoe laat we verzamelen. In principe vertrekken we vanaf een van de winkels van Safe Diving. Heb je geen eigen uitrusting, dan kun je die reserveren zodra je je zelf inschrijft voor een activiteit. Zorg je ervoor dat je een dag van te voren je huurmateriaal reeds hebt opgehaald zodat we op de dag van vertrek geen tijd verliezen.


Download Nieuwsbrief


We duiken in de regio in de diverse zoetwaterplassen, maar ga ook eens mee op onze duikdagen in Zeeland. Soms verbinden we een apart karakter aan de duik. Denk aan een barbecueduik, haringhappen, pannekoekdive of mosselen eten. Veel gezelligheid en veel duikplezier. Eens per maand hebben we een vrije zwembad trainings avond waarin je zelfstandig je vaardigheden kunt oefenen.

Om mee te doen aan een activiteit koop je een 10-rittenkaart voor Ä 45 die de duikleider per keer aftekent. Kosten van het eten na het duik worden ter plekke apart afgerekend.

Heb jij zin in een behoorlijk portie duikplezier, avontuur en gezelligheid, registreer je dan als duikteamlid en ga meteen met ons mee.

Ja, lijkt me leuk ik wil graag lid worden!

Registreer je als gebruiker van onze website, rechtsboven aan op de homepage als je dat nog niet gedaan had. Ga naar gebruikerspagina's en klik op 'Upgrade naar duikteamlid' Vul de ontbrekende gegevens in en je bent lid. Zo gemakkelijk gaat dat.

Hoe schrijf ik me in voor een activiteit?

Log in nadat je duikteamlid geworden bent. Ga naar activiteiten kalender en klik op 'inschrijven' voor de activiteit van je keuze. Geef aan of je op het aangegeven tijdstip naar de verzamelplaats komt, of dat je rechtstreeks naar de duikstek gaat. Wil je materiaal huren, dan kun je dat simpelweg met een klik reserveren. Zorg er wel voor dat je in jouw gebruikerspagina alle materialen gespecificeerd hebt die je nodig hebt.

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Heeft u nog geen gebruikersnaam, registreer u dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning

Enquete
Wat is je favoriete specialty
diepduik
nachtduik
ijsduik